Tillbaka till översikten

Ischias och ryggvärk botades med homeopati

Ischias, eksem, självförtroende mm

När jag våren -97 kom i kontakt med Gunnar Jansson hade jag under ca 15 år haft ont i rygg/ben - ischiasnerven, som återkom varje månad, ca 4-5 dagar. Jag fick nog när jag inte längre tog mig ur sängen utan fick krypa runt hemma. Blev då tipsad om Gunnar. För att vara helt ärlig trodde jag inte att jag skulle bli smärtfri, det lät för bra för att vara sant. Döm om min förvåning när jag efter ett besök blev bra, jag var övertygad. Har inte haft ont sedan dess. Sen jag var liten har jag haft eksem i arm- och knäveck men hösten -98 bröt det ut runt ögonen också, vilket varken var eller såg trevligt ut. Det föll sig då naturligt att kontakta Gunnar Jansson igen. Även denna gång blev jag bra. Gunnar hjälpte mig också med mitt dåliga självförtroende och dåliga självkänsla, som jag haft under en längre tid. Jag har nu fått tillbaka detta och tagit tag i de situationer jag inte mått bra av, dvs sagt upp mig och fått ett nytt jobb. Så nu är allt på topp. Tack Gunnar.

Lena Persson

Ischias och eksem

Jag hade en längre tid muskelvärk i en arm. Jag arbetar som lokalvårdare. Jag kom i kontakt med Gunnar på min arbetsplats, där Gunnar Jansson var ledare för en kurs. Jag pratade med en kursdeltagare om mina besvär och hon rekommenderade Gunnar. Så jag tog kontakt med honom och fick behandling. Efter ca 6 mån. kände jag mig bra, inte bara i min arm, utan hela jag blev som en ny människa. Ett stort TACK från en mycket nöjd patient.

Ingalill Löfstedt, Norrköping

Ischias

Har haft problem med ischias i vänster ben & ryggslut. Besöken hos massörer och chiropraktor har blivit många genom åren. Okt. -91 blev smärtorna så våldsamma att jag hamnade på sjukhus i 2 veckor & vattengymnastik i 20 veckor. Men efter några månader blev det dags igen, och då bestämde jag mig för att höra med Gunnar Jansson om han kunde göra något åt onda ryggar (ischias). Det visade sig vara ett väldigt bra beslut, har varit helt smärtfri sedan dess.

Thomas Bonnevier

Svår värk och ischias

Sensommaren 1992 fick jag en mystisk och oförklarlig värk. Den kom från vänstra sidan av revbenen och strålade fram mot magen. I början kom värken efter mörkrets inbrott och upphörde efter ljustets början. Den var övernaturlig, det liksom brann i hela sidan. Jag sökte läkare två gånger, dom tog alla möjliga prov, jag röntgades och undersöktes, men jag fick ingen förklaring till vad det var. Jag fick värk- och sömntabletter, värken dövades lite och jag kunde sova något timma ibland. Jag var inställd på slutet, då min dotter tog mig till homeopat Gunnar Jansson i Norrköping. Två veckor efter behandlingens början var den oförklarliga värken borta. Men då jag i många år lidit av ischias, ville jag även få bot mot den värken. Och nu tre månader efter behandlingens början är ischiasen nästan helt borta. Jag känner mig som om jag vore många år yngre.

Otto Hansson, Västervik