Tillbaka till översikten

Eksem och utslag botades med homeopati

Eksem och allergi

Jag har ända sedan jag var ett par år haft någon form av eksem och allergi. Det började med böjveckseksem och med åldern övergick det i handeksem. Med tiden utvecklades svåra allergier mot främst pollen, kvalster och pälsdjur. Kulmen nåddes vintern 1997-98. Då hade jag, till följd av hård träning, utvecklat varande och kliande eksem överallt på kroppen där kläderna satt åt. Dessa eksem medförde naturligt nog andra problem som nedstämdhet, dåligt självförtroende och kronisk trötthet. Jag besökte läkare efter läkare. Besöken som vanligtvis inte tog mer än 5 minuter bestod i avv visa upp eksem och därefter få ett recept på medicin. Jag blev ordinerad kortison i alla dess former; salvor, krämer, tabletter och sprutor. Till slut hade kroppen vant sig vid detta och nu hjälpte ingenting längre. Läkarnas svar på min uppgivenhet var ”du får lära dig att leva med det”. Hur skulle jag kunna leva med det? Ibland var det så illa att jag inte ens kunde ha kläder på mig.

Det var då, sommaren 1998, som jag första gången kom i kontakt med Gunnar. Han var mitt sista hopp. Men mina förväntningar var inte höga.

Efter elva besök och många droppar homeopatisk medicin är jag idag som en ny människa. Jag har i princip inga eksem alls. Min hud är knappt torr längre. Jag har inte alls lika svåra allergier, tröskeln för allergiska besvär har höjts betydligt. Idag tycker jag om mig själv och jag känner mig för första gången i mitt liv trygg och harmonisk. Jag har Gunnar att tacka för allt!

Maria Karlsson, Karlstad

Handeksem och njurproblem

Jag är en tjej på 57 år. För 10 år sedan besökte jag Gunnar Jansson för ett handeksem som varat i ca 15 år, med blodförgiftning, sjukhusvistelse och sjukskrivning som följd. Vad eksemet berodde på blev aldrig klarlagt. Gunnar berättade att det skulle ta lite tid för kroppen att återställa balansen och med lite hjälp så skulle det säkert ordna sig. Det tog 4 månadet att bli fri från både eksem och njurproblem. Mitt eksem har sedan dess varit borta och jag har heller inte haft några problem med urinvägarna sedan dess. Jag är mycket glad och tacksam för att få komma till Gunnar, som jag känner stort förtroende för.

Kerstin Malmqvist

Blåsor i munnen och halsen

Ända sedan jag var liten har jag haft problem med blåsor i munnen och halsen. Vissa perioder hade jag så mycket blåsor och kunde inte äta för att jag hade så ont. Jag blev väldigt trött och fick lite feber. Jag har varit hos flera läkare som skrivit bedövningssalvor, tabletter, gurgelvatten mm. När ingenting hjälpte föreslog min mamma att jag skulle ta kontakt med homeopat Gunnar Jansson. Redan efter första medicinkuren kändes det bättre men jag var tvungen att göra flera återbesök innan jag blev helt bra. Nu är blåsorna borta och jag mår bättre både fysiskt och psykiskt. Det har hjälpt mig mycket eftersom jag spelar golf och idrottar på elitnivå. Tack Gunnar för all hjälp!

Maria Jonsson, Norrköping

Vårtor på händer

Jag heter Jessica Andersson och är 11 år. Sommaren -96 hade mina vårtor på händerna blivit 32 st till antalet. Jag hade då provat allt som fanns på apoteket att köpa och olika huskurer. Vi beslöt oss för att prova homeopatin. Första besöket var juni -96, då jag fick olika mediciner. I augusti fanns endast ett fåtal kvar, och i september var alla borta. Ett under!!!???

Jessica Andersson

Fotvårta

Banalt tycker många. Men jag hade enorm värk och kunde inte gå i träskor som jag måste i mitt arbete. Jag hade provat allt som apoteket kan tillhandahålla, det hjälpte tillfälligt. Jag kom till Gunnar Jansson, fick medicin och efter ca 7 veckor var fotvårtan borta.

Berit Paulin

Bölder

Jag har haft besvär med varbölder i ljumskarna och armhålorna, men är nu nästan helt besvärsfri. Mina barn har även dom blivit hjälpta med bl a molusker, vattenkoppar och kikhosta. Så för mig är det självklart att ringa till homeopat Gunnar Jansson och fråga om han kan hjälpa till när det dyker upp nya besvär. Och alltid, alltid får man ett positivt svar och bemötande.

Ett stort tack från Agnetha Holmquist, Norrköping