Tillbaka till översikten

Mag- och tarmproblem botades med homeopati

Morbus Chron-allergi

Jag har sedan 1977 haft problem med magen (Chrons sjukdom). Periodvis har detta medfört svåra diareér och även tarmvred. 1983 drabbades jag av allergiska problem för första gången i vuxen ålder. Det var så kallad astmatisk allergi. Jag var överkänslig för pollen, färsk frukt, blomdofter och parfymer. Våren 1990 intog jag en homeopatisk medicin för första gången mot min pollenallergi. Besvären dämpades avsevärt. I mars 1992 var jag för första gången hos Gunnar Jansson. Vi resonerade oss igenom mina besvär och jag fick därefter lämpliga mediciner av honom. Mina besvär blev lindrigare efter hand och under hösten -92 har jag för första gången på sex år kunnat äta färska äpplen och päron. Min mage har varit lugn och i stort sätt besvärsfri.

Bengt Kristiansson, Gamleby

Magkatarr

Efter 20 års magbesvär och olika diagnoser av läkare har jag äntligen fått hjälp av Gunnar Jansson. Innan hjälpen av Gunnar Jansson var jag ofta illamående och hade kramper i magen. Därmed kunde jag ej äta, vilket resulterade i att jag minskade i vikt. Nu har jag varit smärtfri i ca 9 månader och jag mår bra. Jag kan äta i stort sätt all mat och jag har ökat i vikt. Gunnar Jansson har även hjäpt mig att bygga upp mitt självförtroende som varit i botten i många år. Jag bara ångrar att jag väntade så länge innan jag sökte hjälp hos Gunnar Jansson

E Tollén, Norrköping

Magkatarr

Jag har under nästan hela mitt vuxna liv lidit av magkramper och svåra diarréer, har sökt läkarvård många gånger då smärtorna varit olidliga. Man förklarade att jag led av laktos intolerans och hade allmänt en "nervös mage". Byt kost, uteslut allt som innehåller mjölk. Det här får du leva med resten av livet sade man. Jag ändrade kosten, men kände mig aldrig riktigt frisk. Humör och självförtroende var i botten. Det sociala livet blev förstås lidande både privat och på arbetet. Det enda jag tänkte på var att befinna mig så nära en toalett som möjligt, längre möten o dyl höll jag mig borta ifrån. För 2 år sedan kom jag i kontakt med homeopat Gunnar Jansson. Efter en tids behandling började jag känna mig bättre, starkare och mer positiv. Idag kan jag äta en del av den kost som förut var helt omöjligt. Det känns helt fantastiskt! Stort tack till Gunnar och Ing-Britt Jansson.

Ewa Öhr

Ulcerös colit

Jag har under ca 15 år lidit av tarmsjukdomen, ulcerös colit, en kronisk sjukdom som återkommer i skov, 2-3-4 ggr per år, med diarreer och blodiga avföringar under några veckor, och då har det blivit cortisonbehandlingar i mängd. Men nu sedan 10 månader, har jag gått hos homeopat Gunnar Jansson, och jag känner mig helt återställd, inga blödningar, inga diarreer, och har också fått lusten att leva tillbaka. Har en helt annan energi och livsglädje än jag hade tidigare. Tack för att du finns Gunnar Jansson.

Ingrid Karlsson, Gislaved